Activiteiten / 28 februari 2018

Verkiezingsdebat in bibliotheek Velsen

Een publiek verkiezingsdebat in Bibliotheek Velsen!

Velsen maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018. Om de stemkeuze te vereenvoudigen, heeft de gemeente inmiddels een online stemwijzer gelanceerd waarin de speerpunten van de tien deelnemende partijprogramma’s zijn verwerkt.
Maar,  wat is daarvan het effect op het publiek domein? Welke gevolgen heeft uw stem op het gebied van welzijn, cultuur en educatie?

Om deze vragen en meer te beantwoorden, organiseren Stichting Welzijn Velsen,  het Kunstencentrum en de Bibliotheek een publiek debat op maandag 5 maart in de Bibliotheek van Velsen.

Alle tien de politieke partijen zijn tijdens deze debatavond vertegenwoordigd en het gesprek wordt geleid door Gertjan Huijbens.
Uitganspunt van de discussie zal zijn : ‘samen groeien, 1+1+1= 10.’
Wij willen investeren in programma’s waar u als burger bij aan kunt sluiten. Dat doen we met kennis, met kunst, met ontmoetingen, met onderwijs en maatschappelijke ondersteuning. Voor iedereen, jong en oud. Zo blijft de Velsense gemeenschap vitaal, energiek en voorbereid op de toekomst.

We nodigen u, als inwoner van Velsen, van harte uit om erbij te zijn. Laat uw stem horen in de Bibliotheek van IJmuiden en stel uw dringende vragen om meer grip te krijgen op uw keuze. RTV Seaport zal opnames maken en deze op later tijdstip uitzenden.

Datum: Maandag 5 maart 2018
Locatie: Bibliotheek Velsen, Dudokplein 16
Inloop: 19:30 uur
Start debat: 20:00 uur
Einde: 21:30 uur

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.Bookmark and Share
Vorig bericht
Filmavond voor vrouwen "A streetcat named Bob"
Volgend bericht
Verkiezingsdebat afgelast