Projecten & Diensten / 1 december 2015

Kent u iemand die wel een Opkikkertje kan gebruiken?

Wat is een opkikker? Een opkikker is een versierd doosje gevuld met kleine verrassingen gemaakt door onze vrijwilligers en creatieve clubs, dat door een intermediair en een vrijwilliger bij mensen thuis wordt gebracht. Er zijn verschillende Opkikkertjes voor jong en oud:

  • Het troost-opkikkertje is voor mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld een echtscheiding, langdurige of ongeneselijke ziekte, of een dierbare hebben verloren.
  • Het kop-opkikkertje is voor mensen die met veel tegenslag te maken hebben. Denk hierbij aan ontslag, depressie of financiële problemen.
  • Het gezelligheids-opkikkertje is bedoeld voor mensen die misschien eenzaam zijn of wel een bezoekje kunnen gebruiken.

Opkikkertjes kunnen in heel de gemeente Velsen uitgereikt worden. Kent u iemand die wel een opkikkertje verdiend en wilt u deze persoon aanmelden?  Stuur dan een email naar: opkikkertjes@welzijnvelsen.nl of bel: 0251 – 22 64 45 en vraag naar Lydia Moreira (coördinator Opkikkertjes en dinsdag, woensdag en donderdag aanwezig). Geef in de e-mail de gegevens van de betreffende persoon door en om wat voor opkikkertje het gaat en waarom u diegene een opkikker gunt.


Trefwoorden:  Opkikkertjes

Bookmark and Share
Vorig bericht
100ste melding bij Buurtbemiddeling Velsen!
Volgend bericht
Inloopochtend Maatjesproject zoekt vrijwilligers!