Kweek aan Zee zoekt begeleiders

Kweek aan Zee zoekt nog naar mensen die bezoekers van de moestuin willen begeleiden. Bezoekers kunnen ouderen zijn van dagcentrum De Zeestroom maar ook kinderen van scholen en NSO.

Naast de al actieve vrijwilligers zijn er ook al enkele buurtbewoners betrokken in het onderhoud van de tuin en de organisatie van activiteiten.
Lijkt het u leuk om mee te doen? Kijk dan even bij https://kweekaanzee.welzijnvelsen.nl/ voor informatie en contactgegevens of kom gewoon langs bij De Dwarsligger en vraag naar Carrie Nupoort.

Opening Kweek aan Zee
Woensdag 5 juni is Kweek aan Zee feestelijk geopend, onder grote belangstelling. Het buitenterrein van buurtcentrum De Dwarsligger is omgetoverd tot een prachtige natuurplek met moestuinbakken, plantenperken en sport- en beweegplekken. Zo zijn er twee hometrainers, rekstokken, een evenwichtsbalk en kan er badminton en volleybal gespeeld worden over een net. Het is een heerlijke plek geworden voor iedereen die graag in de buitenlucht actief is, voor jong en oud.

Initiatiefneemster Carrie Nupoort sprak de aanwezigen toe en vertelde hoe dit mooie terrein tot stand gekomen is. Het spandoek met de naam en vermelding van alle sponsoren werd onthuld door de groep vrijwilligers die in de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om het terrein op tijd klaar te krijgen. Met een drankje en hapje liepen de aanwezigen door de tuin en kregen uitleg door de vrijwilligers.

Wilt u badmintonnen of met een groepje volleyballen? U kunt een badmintonset of volleybal lenen bij de balie van het buurtcentrum. Maar gewoon een bezoekje aan de tuin is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Kweek aan Zee ligt naast buurtcentrum De Dwarsligger, Planetenweg 338, IJmuiden.Bookmark and Share
Vorig bericht
Feestelijke opening buitenterrein De Dwarsligger
Volgend bericht
Vacature: Lid Raad van Toezicht Stichting Welzijn Beverwijk (SWB) en Stichting Welzijn Velsen (SWV)