Ontmoetingsactiviteiten weer van start

In Dorpshuis Het Terras in Santpoort-Noord gaan diverse activiteiten weer van start.

Op maandagmorgen kunt u van 10.00 tot 11.00 uur meedoen aan een meditatiegroep. Deze groep is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wat is meditatie?
Mediteren is bewust zijn in het hier en nu. Zittend op de grond of op een stoel volg je je adem, tel je de in- en uitademing. Bij mediteren observeer je je gedachten zonder ze te veroordelen: zo probeer je tot je ware kern te komen, je komt tot rust. Naast stil zitten en stil zijn, zijn er ook geleide meditaties waarbij je luistert naar een rustige stem. De stem neemt je mee, verder hoef je niets te doen. De lessen worden gegeven door Joost Soeterbroek (53), zelf woonachtig in Santpoort-Noord.

Andere ontmoetingsactiviteiten
Wie liever actief start kan van 10.00 tot 11.00 uur meelopen met de wandelgroep (rustig wandeltempo) om daarna drinken met elkaar koffie te drinken.

Op dinsdag en donderdag wordt tussen 12.00 tot 13.00 uur een warme lunch geserveerd. Altijd een hoofdgerecht en afwisselend soep of een toetje.

Op dinsdag- en woensdagochtend wordt er gebiljart en op donderdagmiddag is er een creatief (brei)café. Alle activiteiten worden in kleine groepen op 1,5 meter afstand georganiseerd. Vooraf moet u zich aanmelden.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of deelnemen aan een van de activiteiten neem dan telefonisch contact op met 023 3031228 en vraag naar Janneke Cluistra.


Trefwoorden:  activiteiten het terras meditatie mediteren ontmoeten

Bookmark and Share
Vorig bericht
Filmavond voor vrouwen: Envole-moi
Volgend bericht
Koken voor Kerels in De Brulboei