Home / WonenPlus “daar blijft u mee thuis”

WonenPlus “daar blijft u mee thuis”

WonenPlus-Velsen biedt praktische diensten die het mogelijk maken dat ouderen en mensen met een beperking uit de gemeente Velsen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij WonenPlus gaat het niet om het aanbieden van een luxe service-achtig pakket, maar om een breed pakket van praktische diensten die door vrijwilligers worden uitgevoerd. Daar waar u het zelf niet meer redt, kunt u WonenPlus inschakelen.

De diensten die WonenPlus biedt zijn aanvullend op het aanbod dat er al is in de gemeente Velsen. Gebruik maken van de WonenPlus-diensten is alleen mogelijk voor abonnees. WonenPlus werkt nauw samen met, woningcorporaties, maatschappelijk werk, welzijnswerk en zorgorganisaties.

Om gebruik te kunnen maken van WonenPlus dient u abonnee te zijn. Huurt u een huis in de gemeente Velsen en bent u 65 jaar of ouder dan krijgt u een gratis klusabonnement van uw woningcorporatie. U kunt dit uitbreiden met een aanvullend abonnement van €10,00 per kalenderjaar voor de andere diensten zoals boodschappen doen, computer hulp, belasting formulieren invullen e.d.
Voor alle anderen kost het abonnement op WonenPlus €20,00 per kalenderjaar

Voor meer informatie over onze diensten kunt u onze website bezoeken:
www.wonenplus-velsen.nl
Of contact opnemen met ons meldpunt voor informatie en advies en natuurlijk voor al uw hulpvragen en klusjes. Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.00. Telefoon:0255-518888