Locatie en informatie

Locatie: Huis van de Wijk De Dwarsligger
Planetenweg 338
1974 BP IJmuiden
Telefoon: 06-59960170
Kosten: € 40,00 (totaalprijs)

We verzamelen bij Huis van de Wijk De Dwarsligger. Vervolgens gaan we als groep bijvoorbeeld naar De Heerenduinen of een ander park om daar lichte oefeningen te doen. Het Slow Sports programma is zo ontworpen dat het voor iedereen haalbaar is, ongeacht het fitnessniveau.

Met kleine stapjes zie je langzaam dat je meer lucht krijgt, fysiek iets aansterkt en persoonlijke doelen steeds dichter in bereik komen. De oefeningen worden stapsgewijs opgebouwd van makkelijk naar moeilijk, waardoor je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook (meer) zelfvertrouwen opbouwt. Dit allemaal onder begeleiding van onze professionele docente Nicolette Datema. We eindigen het programma in Huis van de Wijk De Dwarsligger waar we gezamenlijk een kopje koffie of thee drinken.

Startdatum en kosten
Het programma start op 2 april 2024 en loopt tot 25 juni. De kosten voor deelname bedragen slechts 40 euro voor het gehele programma. De inschrijving is nu geopend en plaatsen zijn beperkt tot 10 deelnemers per groep. Als er meer inschrijvingen zijn hanteren wij een wachtlijst.

Meer informatie?
Mail naar info@metliefdeenaandacht.nl.