Home / Dorpshuis het Terras

Dorpshuis het Terras

dorpshuis het terras
Dorpshuis het Terras is één van de nieuwe locaties van Stichting Welzijn Velsen. Het nieuwe dorpshuis is feestelijk geopend op 11 juni 2015 en bevindt zich aan de Dinkgrevelaan in Santpoort-Noord. Op deze locatie is  8 jaar geleden het (oude) Dorpshuis door een brand verwoest.

In het nieuwe, zeer moderne, dorpshuis vinden steeds meer activiteiten plaats. Ook maken steeds meer organisaties gebruik van het dorpshuis. Er is een grote groep enthousiaste vrijwilligers actief die er, samen met de medewerkers van SWV, voor zorgen dat Het Terras zo veel mogelijk open is, dat mensen hier o.a. kunnen biljarten, bridgen, klaverjassen en een aantal keer in de week van een warme maaltijd kunnen genieten. Een aantal Santpoortse clubs huren wekelijks Het Terras voor hun bijeenkomsten. Ook worden  er steeds meer cursussen door SWV opgezet in het dorpshuis.

In Dorpshuis het Terras vinden tevens activiteiten plaats voor tieners en jongeren uit Santpoort. Een mooie ruimte in het gebouw, met de naam Het Jongeren Terras  , is hier speciaal voor ingericht.

Kom gerust een keer langs om het gebouw te bewonderen!

Nieuws

Programma Zomipo 2018-2019

Zomipo is al 20 jaar hét zondagmiddagpodium van Velsen! Het programma voor het nieuwe seizoen 2018/2019...

Sep 13, 2018

Internationale vrouwendag het Terras

Op donderdag 8 maart vieren we ook in Dorpshuis het Terras in Santpoort-Noord Internationale Vrouwendag. Het...

Feb 21, 2018

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Het Centraal Bureau van de Stichting Welzijn Velsen is gesloten vanaf vrijdag 22 december tot en met maandag...

Dec 21, 2017