Home / Dorpshuis het Terras

Dorpshuis het Terras

dorpshuis het terras
Dorpshuis het Terras is één van de nieuwe locaties van Stichting Welzijn Velsen. Het nieuwe dorpshuis is feestelijk geopend op 11 juni 2015 en bevindt zich aan de Dinkgrevelaan in Santpoort-Noord. Op deze locatie is  8 jaar geleden het (oude) Dorpshuis door een brand verwoest.

In het nieuwe, zeer moderne, dorpshuis vinden steeds meer activiteiten plaats. Ook maken steeds meer organisaties gebruik van het dorpshuis. Er is een grote groep enthousiaste vrijwilligers actief die er, samen met de medewerkers van SWV, voor zorgen dat Het Terras zo veel mogelijk open is, dat mensen hier o.a. kunnen biljarten, bridgen, klaverjassen en een aantal keer in de week van een warme maaltijd kunnen genieten. Een aantal Santpoortse clubs huren wekelijks Het Terras voor hun bijeenkomsten. Ook worden  er steeds meer cursussen door SWV opgezet in het dorpshuis.

In Dorpshuis het Terras vinden tevens activiteiten plaats voor tieners en jongeren uit Santpoort. Een mooie ruimte in het gebouw, met de naam Het Jongeren Terras  , is hier speciaal voor ingericht.

Kom gerust een keer langs om het gebouw te bewonderen!

Nieuws

Ontmoetingsactiviteiten weer van start

In Dorpshuis Het Terras in Santpoort-Noord gaan diverse activiteiten weer van start. Op maandagmorgen...

Feb 10, 2022

Huis DJ's Jongeren Terras via livestream

Vrijdagavond 5 juni is er een livestream op YouTube van de Jongeren Terras. Huis DJ's: Wouter (aka ImNaxt)...

Jun 05, 2020

Tulpenactie voor oudere bezoekers Terras

In Dorpshuis het Terras in Santpoort-Noord heeft op dinsdag 7 april een Tulpenactie plaatsgevonden....

Apr 08, 2020