Contact is het sleutelwoord
De vrijwilliger en de deelnemer worden elkaars vaste maatje en ondernemen op vriendschappelijke wijze verschillende activiteiten met elkaar. Dit kan variëren van een kop koffie drinken, een wandeling maken, fietsen, een museum bezoeken tot naar de film gaan. Het zijn de kleine eenvoudige momenten die het verschil kunnen maken.

Als vrijwilliger geef je de dag weer wat kleur!
Word jij de nieuwe vrijwilliger van het Maatjesproject? Het Maatjesproject bestaat uit vrijwilligers die door hun inzet, geduld en motivatie het project dragen. Het is de bedoeling dat je eens keer per twee weken 2 à 3 uur je maatje bezoekt of een activiteit onderneemt. Als vrijwilliger hoef je geen deskundige te zijn of te worden. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en je wilt inzetten voor mensen die zich eenzaam voelen, voor ouderen, voor mensen met een licht verstandelijke beperking en voor mensen met sociale of psychische problemen.

Voor de deelnemers
Het Maatjesproject zoekt vrijwilligers, maar ook deelnemers. Zoek je iemand die samen met jou wil wandelen, koken, praatje maken, tuinieren, etc. Meld je dan aan bij het Maatjesproject. Dit kan ook met behulp van een familielid of hulpverlener.

Iets voor jou?!
Heb je interesse om mee te doen als vrijwilliger of als deelnemer? Neem dan contact op met Andrea de Graaf (coördinator) via nummer 06-44595979 of stuur een e-mail naar degraaf@welzijnbeverwijk.nl