Inloopactiviteiten:

De inloopactiviteiten  mee-eten en maaltijd afhalen zijn voor iedereen toegankelijk. Wel is het handig van te voren informatie op te vragen en voor het mee-eten/ afhalen moet u zich uiterlijk één dag van te voren opgeven.

Groepsactiviteiten:

De groepsactiviteiten bestaan uit een gevarieerd programma van maandag t/m vrijdag. Zinvolle dagbesteding, die structuur geeft door de week heen. De groepsactiviteiten van Pak je Kans! zijn voor mensen met een afstand tot arbeid, vrijetijdsbesteding en sociale contacten. Er is geen toestemming nodig van een organisatie of gemeente. Een indicatie is niet noodzakelijk. Iedereen kan en mag meedoen als hij of zij past binnen het concept van Pak je Kans!.

Voor deelname aan deze activiteiten is een kennismakingsgesprek met Yvonne Roozekrans (06-22922011) of Dirk Goedhart (06-51119147). Zij onderzoeken welke activiteiten  passen en waar vaardigheden geleerd kunnen worden, die ook thuis van pas komen. Voorop staan thuis voelen en plezier ervaren bij de activiteit(en) waar de interesse naar uitgaat.

Nieuw aan de werkwijze van Pak je Kans! is, dat twee vrijwilligers de activiteiten begeleiden. Indien nodig zijn Yvonne of Dirk  beschikbaar voor vragen. Heeft u belangstelling voor plezierig en interessant vrijwilligerswerk dan bent u bij Pak je Kans! aan het goede adres.  U kunt contact opnemen met Yvonne Roozekrans( 06-22922011), één van de sociaal werkers.

Pak je Kans! werkt samen met partners uit de wijk zoals St. de Waerde; SIG; RIBW-Kam; Stichting de Linde; Philadelphia. Deze organisaties zijn bij sommige activiteiten op de werkvloer aanwezig. Daarnaast werken we samen met het Sociaal Wijkteam; woningbouw corporaties; Socius e.d.

Pak je Kans! zoekt actief samenwerking met lokale partners om zo de leefomgeving en het welzijn van de deelnemers te versterken.