Huttenbouw 23 t/m 26 juli

Het is weer zover, je kan je inschrijven voor de Huttenbouw!

Voor de 9e keer wordt weer in Velserbroek de Huttenbouw georganiseerd voor kinderen vanaf 10 jaar uit Velsen en omgeving.

Gedurende vier dagen (23 t/m 26 juli) kan je, alleen of samen,  een riante hut bouwen op het natuurterrein aan de Grote Buitendijk. Ook zijn er tal van leuke sportactiviteiten (o.a. hindernisbaan, levend stratego en boog- en katapultschieten) en uiteraard organiseren we weer de superchille muziekavond.

De Huttenbouw is bedoeld voor tieners die zelfstandig aan de slag kunnen, dus zonder timmerende vaders, vandaar de minimumleeftijd van 10 jaar. Huttenbouw Velserbroek is tegelijkertijd een jongerenproject, omdat een 20-tal jongeren de jeugd begeleiden en de horeca, het transport, het sporten en het ’s nachts bewaken van het terrein mede voor hun rekening nemen.

De eindverantwoordelijkheid is in handen van de jongerenwerkers van jongerencentrum de Koe.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de Koe of stuur een mail naar  vandepieterman@welzijnvelsen.n . Het inschrijfgeld bedraagt 25 €, inclusief de borg van € 5,- die men retour krijgt na het opruimen van de hut op donderdag. Bij het inschrijfformulier zit tevens een toelichting over hoe de huttenbouw er in de praktijk uit gaat zien.

Meer informatie kan telefonisch verkregen worden bij Alexander van de Pieterman (06-22921816) en Ad Otten (tel. 06-11883720), of per mail:  vandepieterman@welzijnvelsen.nl.

 Bookmark and Share
Vorig bericht
G-disco "Ook voor jou", een gezellig feest
Volgend bericht
Cruyff Court in Zeewijk feestelijk heropend