In het nieuwe, zeer moderne, dorpshuis vinden steeds meer activiteiten plaats. Ook maken steeds meer organisaties gebruik van het dorpshuis. Er is een grote groep enthousiaste vrijwilligers actief die er, samen met de medewerkers van SWV, voor zorgen dat Het Terras zo veel mogelijk open is, dat mensen hier o.a. kunnen biljarten, bridgen, klaverjassen en een aantal keer in de week van een warme maaltijd kunnen genieten. Een aantal Santpoortse clubs huren wekelijks Het Terras voor hun bijeenkomsten. Ook worden er steeds meer cursussen door SWV opgezet in het dorpshuis. Een overzicht van de activiteiten van andere organisaties is hier te vinden.

In Dorpshuis het Terras vinden tevens activiteiten plaats voor tieners en jongeren uit Santpoort. Een mooie ruimte in het gebouw, met de naam Het Jongeren Terras , is hier speciaal voor ingericht.

Kom gerust een keer langs om het gebouw te bewonderen!

Gebruik van ruimte + kosten

Onze zalen zijn verschillend van formaat voor kleine gezelschappen (4 personen) tot grote gezelschappen (150 personen). Horecavoorziening is in overleg beschikbaar. Bent u op zoek naar een ruimte voor vergaderingen van uw organisatie? Een activiteitenruimte voor uw club? Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen via verhuur@welzijnvelsen.nl.

Welzijn Velsen verhuurt geen zalen voor bruiloften en partijen van persoonlijke aard. Bekijk de prijzen van consumpties zoals thee, koffie, limonade en andere drankjes en de prijzen voor het huren van zalen in de Horeca prijslijst via de knop onder deze tekst.