Repaircafé op zaterdag in Terras!

In het nieuwe seizoen veranderen wij van dag om service de verlenen  aan iedereen die iets wil laten repareren. Ook mensen die werken of op een andere manier verhinderd zijn om op kunnen voortaan  op de 4e zaterdag  van de maand langs te komen in  Dorpshuis Het Terras tussen 14.00 –  16.00 uur. De eerste keer is op zaterdag 23 september. De reparateurs staan dan klaar om kleine reparaties te verrichten of u advies te geven.

Waarvoor kunt u bij ons  terecht:  met kleine elektrische apparaten,  fietsen,  horloges en klokken, Ipad of laptop. Ook hebben wij een handige meubelmaker in ons team die goed raad weet met klein meubilair.  GEEN elektrische fietsen. Als er een onderdeel vervangen moet worden, moet u zelf het materiaal mee nemen.  Vakkundige vrijwilligers helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Samen met de bezoeker proberen ze een oplossing te vinden.  50%  van de bezoekers kunnen wij helpen, het overige deel heeft uitsluitsel waarom iets stuk is, vaak zijn onderdelen dan te duur ten opzichte van het product of niet meer verkrijgbaar. Met een gerust hart brengt men dan het apparaat naar een recycling bedrijf. Ter aanvulling van ons team zijn wij nog op zoek naar een Kledinghersteller, sieraden, telefoon, etc. bent u handig en wilt u 1x per maand een bijdrage leveren, kom dan gerust langs om kennis te maken.

Terwijl u wacht kunt u genieten van een kopje koffie en kunt u in contact komen met uw buurtgenoten.

Dorpshuis Het Terras, Dinkgrevelaan 17 in Santpoort Noord. Tel: 023-3031228.Flyer Repaircafe TERRAS Zaterdag 23 september A5 (1)Bookmark and Share
Vorig bericht
Koppie Koffie
Volgend bericht
Iedere donderdag: maaltijdsoep in De Stek