Activiteiten / 20 oktober 2022

Seizoenswandelingen met natuurgids Anne

Op 25 oktober om 9.30 zal er een bijzondere, gratis wandeling plaatsvinden. Deze is de eerste van een serie seizoenswandelingen die Velsen Actief & Gezellig (onderdeel van Welzijn Velsen) dit seizoen aanbieden in Santpoort en IJmuiden. Deze start dus 25 oktober. Vanaf het verzamelpunt bij Dorpshuis Het Terras op de Dinkgrevelaan 17 duiken we de natuur in op zoek naar de Herfst. Op 15 november is de herfstwandeling ook te lopen in IJmuiden. Het is mogelijk je voor meerdere wandelingen tegelijk opgeven er is een beperkt aantal plaatsen.


Tijdens deze seizoenswandelingen verteld natuurgids Anne Eijnwachter kort iets over een paar elementen in de natuur die typerend zijn voor het verschillende seizoen. zoals paddenstoelen, bloemen, bloesem etc. Dit is niet alleen leuk maar je zult bemerken dat je anders gaan kijken naar de natuur, meer met aandacht. Daardoor ontstaat er meer rust en ontspanning en ruimte voor goede gesprekken.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar besseling@welzijnvelsen.nl of telefonisch via 06-59960170. Volg ook de groep Velsen Actief & Gezellig op Facebook en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten.Bookmark and Share
Vorig bericht
Amsterdams Smartlappenkoor in De Brulboei
Volgend bericht
De Delta Singers in De Stek