Home / Sociaal Wijkteam

Sociaal Wijkteam

Kunnen wij u op weg helpen?

Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken van iemand dichtbij. Dat kan bij allerlei zaken zijn, zoals eenzaamheid, boodschappen doen, overbelasting, of de zorg voor een ander. Daar is nu het Sociaal wijkteam voor.

Zorg en welzijn in de buurt
Het Sociaal Wijkteam kan u ondersteunen. Wij zijn deskundig, wij hebben verstand van zaken en een luisterend oor. Wij komen naar u toe als u dat wilt, denken met u mee over al uw vragen en zorgen. Wij zoeken samen met u naar een passende  oplossing.  Wij leggen contacten waar het nodig is, ook met andere deskundigen- in goed overleg met u.

Deelnemers Sociaal Wijkteam Velsen
In het Sociale Wijkteam Velsen werken verschillende organisaties samen uit het maatschappelijk werk, welzijnswerk en wijkverpleging. Daarnaast werkt het team samen met onder andere medewerkers van de gemeente Velsen en met Centrum voor Jeugd en Gezin.

Van links naar rechts: Elisabeth Hoekstra, Judith de Ruyter, Janneke Cluistra, Daniella van Delft, Alexander van de Pieterman.

Goed advies
Wij kunnen u de weg wijzen. Wij schakelen daar andere hulpverleners bij in als het nodig is om een beter advies te kunnen geven.

Voor contact met het Sociaal Wijkteam Velsen belt u 088-8876970 of mailt u contact@swtvelsen.nl. Of u belt het algemene nummer van de gemeente Velsen: 14 0255 ( zonder netnummer).