Home / Wonenplus Velsen

Wonenplus Velsen

Wonenplus Velsen biedt praktische diensten die het mogelijk maken dat ouderen en mensen met een beperking uit de gemeente Velsen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij Wonenplus Velsen gaat het niet om het aanbieden van een luxe service-achtig pakket, maar om een breed pakket van praktische diensten die door vrijwilligers worden uitgevoerd. Daar waar u het zelf niet meer redt, kunt u Wonenplus Velsen inschakelen.

De diensten die Wonenplus Velsen biedt zijn aanvullend op het aanbod dat er al is in de gemeente Velsen. Gebruik maken van de Wonenplus-diensten is alleen mogelijk voor abonnees. Wonenplus Velsen werkt nauw samen met, woningcorporaties, maatschappelijk werk, welzijnswerk en zorgorganisaties.

Om gebruik te kunnen maken van Wonenplus Velsen dient u abonnee te zijn. Huurt u een huis in de gemeente Velsen en bent u 65 jaar of ouder dan krijgt u een gratis klusabonnement van uw woningcorporatie. U kunt dit uitbreiden met een aanvullend abonnement van €10,00 per kalenderjaar voor de andere diensten zoals boodschappen doen, computer hulp, belasting formulieren invullen e.d.
Voor alle anderen kost het abonnement op Wonenplus Velsen €20,00 per kalenderjaar.

Contact
U kunt Wonenplus Velsen bezoeken op maandag en dinsdag in Jongerencentrum de Koe, Zadelmakerstraat 3 in Velserbroek. Op woensdag en donderdag in Buurtcentrum de Dwarsligger, Planetenweg 338 in IJmuiden. Onze medewerkers zijn deze dagen aanwezig van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Telefoon
0255 – 518 888

Postadres
Postbus 47
1970 AA IJmuiden