Zomerpret Velsen 2023

Woensdag 30 augustus

Velsen Vitaal
Diverse sport- en spelactiviteiten (indoor) zoals midgetgolf, tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal en legomasters. Locatie: de Dolfijnzaal op de Zuiderkruisstraat 70 in IJmuiden. Tijdstip: 16:00 tot 18:00 uur. Leeftijd: 6-12 jaar.

Aanmelden is verplicht en kan hier.

Woensdag 30 augustus

Beachgames
SportSupport organiseert diverse strandspellen waaronder Powerkiten en Skimboarden op het strand van IJmuiden. Leeftijd: 8 t/m 12 jaar. Afhankelijk van leeftijd en type activiteit vinden de activiteiten plaats tussen 10:00 en 16:00 uur.

Aanmelden kan hier.

Woensdag 30 augustus

Ukelele  workshop
Muziek & Meer in de IJmond en Alphenaar Muziekles IJmuiden geven een ukelele workshop. Leer de basisbeginselen van het ukelelespelen zoals ritme, klank, melodie en notatie. Locatie: Schoolpad 4 in IJmuiden. Tijdstip: 09:30 uur en 10:30 uur. Leeftijd: 4 t/m 12 jaar.

Aanmelden via info@muziekles-ijmuiden.nl.

Donderdag 31 augustus

Calm Kids Club
Kinderen kunnen bij de Calm Kids Club ontprikkelen, tot rust komen en verbinden met zichzelf en de natuur.  We hopen op mooi weer zodat we lekker buiten op het grasveld kunnen zitten! Hier start het droomavontuur: een korte yoga en meditatieles met iedere keer een ander thema en met een creatieve verwerkingsopdracht in het thema van de les. Aan het eind van de les bespreken we nog even hoe iedereen zich voelt en dan is het tijd om helemaal ontspannen naar huis te gaan! Locatie: Werkschuur de Bosuil, ingang NP Zuid-Kennemerland Santpoort-Noord. Tijdstip: 13:30 tot 15:30 uur. Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.

Aanmelden en meer informatie vind je hier. 

Donderdag 31 augustus

Suppen
Sup staat voor stand up paddeling, Rustig maar toch met uitdaging gaan wij varen door Spaarnwoude (zwemdiploma a en b verplicht). Leeftijd: 8 t/m 12 jaar. Tijdstip: 10:00 tot 16:00 uur.

Aanmelden is verplicht en kan hier.

Vrijdag 1 september

Velsen Vitaal
Diverse sport- en spelactiviteiten (indoor) zoals midgetgolf, tafeltennis, airhockey, tafelvoetbal en legomasters. Locatie: de Dolfijnzaal op de Zuiderkruisstraat 70 in IJmuiden. Tijdstip: 10:00 tot 12:00 uur. Leeftijd: 6-12 jaar.

Aanmelden is verplicht en kan hier.

Vrijdag 1 september

Slotfeest Zomerpret Velsen
Kuijpers Sports, Stichting de Baan, de SIG en Welzijn Velsen organiseren het slotfeest Zomerpret 2023 op vrijdag 1 september 2023! Een groot feest met clinics, workshops en opblaasattracties. Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn welkom. Het slotfeest is ook in het bijzonder toegankelijk voor kinderen met een beperking. Tijdstip van 14:00 tot 17:00 uur.  Locatie; bij droog weer vinden de activiteiten plaats bij Strawberries op Waterloolaan 1 in Driehuis, bij regen vinden de activiteiten plaats in de Waterloozaal op Waterloolaan 5 in Driehuis.