In De Dwarsligger zijn ook tiener- en jongerencentrum De Branding en peuteropvang De Drie Turven gevestigd. Ook hebben enkele verenigingen er hun activiteiten ondergebracht.

De Dwarsligger heeft een gevarieerd aanbod dat aansluit op de behoeften van een wijk met een diverse samenstelling van bewoners. In het aanbod zitten cursussen en activiteiten waar soms een financiële bijdrage van deelnemers voor wordt gevraagd. Er is aanbod op het gebied van ontmoeting en recreatie, creativiteit, taal en integratie, opvoeding, sport en bewegen. Daarnaast staan wij voor u klaar met informatie en advies.

Voor vrijwilligerswerk kunt u terecht bij Vrijwillig Velsen, maar ook in ons Huis van de Wijk. Daarbij kunt u denken aan koffie en thee schenken, activiteitenbegeleiding, ondersteuning bij bewonersinitiatieven. Wij denken graag met u mee, als u nog niet weet wat u wilt en kunt doen.

U ben altijd welkom voor een kopje thee of koffie. Wijkbewoners kunnen in overleg ruimte gebruiken voor zaken die de wijk betreffen. Voor het huren van ruimte kunt u contact met ons opnemen.

Gebruik van ruimte + kosten

Onze zalen zijn verschillend van formaat voor kleine gezelschappen (4 personen) tot grote gezelschappen (150 personen). Horecavoorziening is in overleg beschikbaar. Bent u op zoek naar een ruimte voor vergaderingen van uw organisatie? Een activiteitenruimte voor uw club? Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen via verhuur@welzijnvelsen.nl.

Welzijn Velsen verhuurt geen zalen voor bruiloften en partijen van persoonlijke aard. Bekijk de prijzen van consumpties zoals thee, koffie, limonade en andere drankjes en de prijzen voor het huren van zalen in de Horeca prijslijst via de knop onder deze tekst.